Uitgangspunten zijn:
- 
Deelnemers 35/40 personen. 
- 
6 dagen ontbijt & lunch 
- 
4 maaltijden 3 keer uit eten. 
Algemene informatie voor deelnemers
Meenemen individueel na overleg met hele groep op woensdag (27 snijplanken, afwasbakken, keukenmessen en Jerrycans is wat overdreven):
- 
Snijplank 
- 
Keuken messen 
- 
Afwasbak ( om salades snijspul in te doen) 
- 
Jerrycan als je die hebt 
- 
Filterhouder met tuit ( voor in de thermoskan) 
Meenemen individueel:
- 
Thermosfles (onbreekbaar) 
- 
Theedoek 
- 
Stoel 
- 
Bord/bestek/mok 
- 
W.C. papier (word niet groot ingekocht) 
- 
Extra voedsel voor lunch zoals: zakjes soep, zoetigheid 
- 
EHBO spullen 
- 
Zonnebrandcreme 
- 
Touw voor drooglijn kanospullen 
- 
Slaap/kampeerspullen tent e.d. 
Inkooplijst vanuit nederland:
Ontbijt/ lunch zondag:
- 
Hagelslag 10x 
- 
Bruine broden 12x Bestellen. 
- 
Margarine 15x 
- 
Pindakaas 10x 
- 
Jam 6x 
- 
Ontbijtkoek 10x 
- 
Koffiemelkpoeder 2x groot 
- 
Suiker 3x klontjes 
- 
Pakjes drinken 40x 2 
- 
Koffie 14x 
- 
Thee 4x 
- 
Boterhamzakjes 10x 
- 
Keukenrol 6x 
- 
Filterzakjes No. 4? 2x 
Algemeen:
- 
Keukendoekjes 1 pak 
- 
Vuilniszakken 1x 
- 
Zout, Peper, Kerrie, Curry, Ketjap, Vleesbouillon, Komijn, Chilimix 8x zakje. 
Inkopen per maaltijd in Frankrijk
Chili Con Carne (zondag):
- 
Bruine bonen 15 blikken 
- 
Gehakt 80gram pp/ spekjes totaal 3.5kg 
- 
Paprika 15x 
- 
Uien 20x groot 
- 
Ananas blikken 7x liter 
- 
(Chilimix is al gekocht) 
- 
Aardappelen 35 (snijden in blokjes) 
- 
Tomaten in blik 10 x liter/ evt. vers + puree 
- 
Salade naar eigen inzicht ( komkommers) 
- 
Appelmoes 9x 
Tomatenkebab (maandag) Let op vlees moet ' s morgens al in de marinade!
zie lijst aangepast aan 35/40 pers.
Macaroni (dinsdag):
zie lijst spagetti aangepast + salade naar eigen inzicht
Kippenstaay + Paul's stoofpotje (donderdag)
- 
salade naar eigen inzicht 
- 
Kippen 
- 
Paul ingredienten 
- 
Algemeen toetjes variabel 



























