De Nijmeegse Kano Sport Vereniging “NKSV De Batavier” organiseert elk voor- en najaar een of meerdere basiscursussen voor iedereen die kennis wil maken met de kanosport. In deze cursus leer je de basistechnieken, maak je kennis met alle disciplines en stomen we je klaar om daarna bij trainingen aan te kunnen sluiten.

Wanneer?

De eerstevolgende basiscursus zal zijn in het voorjaar, maar is nog niet gepland. Mocht je op de hoogte gehouden willen worden zodra hij is gepland, stuur dan alvast een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe werkt dat?

De cursus is van 19:30 - 21:00 uur (eerste avond 19:10 aanwezig) en wordt gegeven op de Spiegelwaal bij ons nieuwe clubhuis. De eerste avonden wordt er vooral aandacht besteed aan de basisvaardigheden. Ook zal er geoefend worden met slalommen en zal er een potje kanopolo gespeeld worden. Na afloop wordt er een vlakwatertocht georganiseerd, waarschijnlijk op een weekenddag.

Het enige wat je nodig hebt voor deze cursus is dat je kunt zwemmen, en je enthousiasme!

Wat kost het?

Kosten voor de cursus zijn €50.

Wat kan je daarna?

Na de basiscursus kan je instromen bij een van onze disciplines die wekelijks trainen. Je hebt een idee van wat het allemaal inhoudt, en kunt dan kiezen tussen:

  • slalom
  • kanopolo
  • vlakwater

Wildwater kan ook, maar we raden je aan een van de andere disciplines te kiezen om je techniek en conditie verder op peil te brengen :)

Ik heb nog vragen... zoals: hoe kan ik me aanmelden?

Heb je nog vragen, of zou je al graag eerder een keertje langskomen op een clubavond (woensdagavond 20:00u)? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

(route clubhuis)

Alg Basiscursus 201810 327

 

Alg Basiscursus 201810 327

 

Alg Basiscursus 201810 327