We vonden de schrijfactie van Harry: Alpenweek 2017 Het tussenklassement om herhaling vragen. De betere schrijfacties komen los met wat alcohol, dus onderweg naar huis ís avonds laat Dijon onveilig gemaakt en goed gefilosofeerd over onze Pappenheimers.

ww basf 201707 deelnemers 3

Sanne "achterwacht".... Altijd beschikbaar voor nodeloos en noodzakelijk commentaar.

Marije "kampmoeder", drama queen met prinsessenkroontje. Heeft liever haar kontje op de foto dan haar gezicht, want die is altijd fotogeniek. (Wij vinden haar hoofd ook leuk!)

Patrick "kampvader". De rust zelve. Tegenwoordig ook op het water! Had maar 3 dingen niet bij zich. Boormachine, staalborstel, terpentine. Volgende keer beter?

Wessel "stuiterbal". Zeker niet de rust zelve. Echter, als Cees je vraagt hoe lang het nog gaat duren... dan is het niet best. Met een interessante afdronk.

Cees "ouwe brombeer". Onder alle omstandigheden betrouwbaar op het water, betrouwbaar als laatste bij het ontbijt, betrouwbaar als eerste om het kampvuur aan te maken, betrouwbaar als laatste om hem uit te pissen.

Jaqcues "mister Nepal". Bakt de lekkerste eieren. Zou Hans het straks nog kunnen? Heeft zijn grenzen verlegd: deze week meer gerold dan in de afgelopen 10 alpenweken bij elkaar (namelijk 2 keer).

Rien "The Dude". Heeft ook extreem veel "gerold". Een vaderfiguur voor de nieuwe basfgangers en altijd even gezellig. Stuitert overal vanaf, niet altijd met de punt naar voren...

Eva "knuffelbeer" (fluifje voor intimi). Houdt meer van mannen knuffelen dan van stenen. Leuke nieuwe aanwinst!

Jeroen "roze rakker" (sjattepoemel voor intimi). Deze uit de kluiten gewassen krullenbol stuitert met z'n roze baksteen letterlijk alles af. Heeft z'n baard gewassen in de wc-pot (van Queyras).

Jens "veelvraat". Eet zowaar meer dan Cees. Vaart beter dan hij denkt (en denkt beter dan wij varen).

Gert "Charlie". Geweldige vaarleider die het liefst met z'n 3 angels de rivier onveilig maakt, als het even kan gevolgd door massagesessies. Verder een ontzettende clown... vaart bijvoorbeeld de (duik)boot van Rien zonder spatzeil de middenguil af met de grootst mogelijke onschuldige blik.

Marjolein "de beste lijn is een Marjolein". Laat zich graag masseren door iedereen die wil. Heeft soms veel overtuiging nodig, maar komt dan wel met een enorme smile van het water. Neemt meer rustdagen dan ze eigenlijk nodig heeft... zou ze het als vakantie zien?

Hein "de meest sexy kerel van het kamp" (wie zou dit bedacht hebben? -- redactie). Laat zich niet graag interrumperen... Zeker niet als hij iets filosofisch over de sterren wil vertellen. Ondanks een kapotte elleboog niet te stoppen, swoesht zo de middenguil af, dan maar zonder slagen.

Stephan "de bakker". Ruilde graag afwassen en snijden in voor ELKE dag brood halen. Respect voor de ochtendmens. Eerste volle week met de Batavieren en hij heeft het zowaar uitgehouden...

Hans "vakantieganger". Geen brood halen, geen eieren bakken, geen vaartrajecten bepalen. Invaren op Fresquiere terwijl hij Joyce een stoofpotje laat maken. Hey lijkt wel of hij op vakantie is...

Joyce "herintreder". Hans probeert haar weer een beetje warm te krijgen voor kamperen, Batavierse activiteiten als sporten (wandelen) en andere fratsen. Ze leek er nog wat te Zen voor, ook zij leek wel HEEL erg op vakantie... Toch is ze wat ons betreft altijd welkom!

Erik "the selfie". Weet op de belangrijkste momenten z'n haar te kammen, lippen te balsemen en z'n alles charmerende glimlach op te zetten voor meestal te jonge vrouwen. Grote ogen bij de Engelenbewaarder: "Marjolein, vaar jij dit?" Vaart ook beter dan hij denkt... zelfs in z'n te grote boot.

Bram: dit stukje is helaas verloren gegaan. Gelukkig was daar op De Kaaij een typmachine, en ook voldoende alcohol en inspiratie voor een reconstructie.


ww basf 201707 deelnemers 3

John "vroemmm". Meer gereden naar colletjes dan gevaren in z'n boot. Heeft zoveel vertrouwen in de opvoedkunde van de gemiddelde Batavier dat hij z'n zoon tot 2 uur achterliet bij het kampvuur. Rasbatavier met genoeg fratsen in z'n mars.

Lucas "firestarter" (zoek maar op). Heeft meer aanleg dan z'n vader. Deze winter wat weekendjes en dan volgend jaar dan een hele BASF? Heeft naast kayakken vooral bij het kampvuur veel geleerd. Neem onze adviezen over fietsen niet al te letterlijk...

Marcel, Hester, Nora en Pepijn "schitterend" (door afwezigheid). Door een kapotte camper veel nieuwe vriendjes gemaakt op de verkeerde camping. Zijn jullie er de volgende keer weer bij?

ww basf 201707 deelnemers 2