Beste Bata4'en,

De laatste nieuwsbrief heb je nu op je scherm staan: de kleedruimtes zijn klaar en in gebruik genomen. De dames hebben (eindelijk) ongestoord warme douches, de gordijnen hangen er en zelfs aan hoekrekjes, zeepbakjes en een handdoekhaak is gedacht. Douchekoppen en slangen zijn vervangen bij de oude douches, zodat het water nu ook werkelijk over je lijf stroomt. De radiatoren doen ‘t, de deur is netjes afgehangen, de vloer van de loods weer op orde gebracht. Alles schoongemaakt, laatste vuil afgevoerd (Rien bedankt!), loods aangeveegd etc.

<pstyle="text-align: center;">

Terwijl een aantal Bata4’ren en NKSV’ers bezig waren om de loods nog efficiënter in te delen, werden de geisers nagekeken en de derde geiser geplaatst.

 

 

Wie maakte dit allemaal mogelijk?

Voor de realisatie zijn met name onze eigen leden van cruciaal belang gebleken: voor de financiering, als vakman, werklui en sjouwers, schoonmakers, poetsers etc. Een aantal leden met een eigen bedrijf zijn belangrijker geweest voor de financiële realisatie dan de externe bedrijven.

In het begin hoopten we nog om het een en ander te realiseren met een forse sponsoring van bedrijven, maar de crisis in de bouwsector maakte dit vrijwel onmogelijk. Zoals een bedrijf reageerde met alle sympathie, maar had net mensen ontslag aangezegd en vond sponsoring nu niet passend. Jammer, maar zéér begrijpelijk!

 

Bedrijfssponsors

Toch zagen Dales Sanitair, Geurts van Bergen (tegels) en een niet nader te noemen betonbedrijf kans om voor bescheiden bedragen te sponsoren. Deze subsponsors verdienen onze dank.

Er zijn ook enkele sponsors (tussen de € 250 en € 1000) te weten: WoodLife (Stefan Verhagen), Van de Venne Tegelwerken (Bert van de Venne), HPC Coatings (Rien Hagemans) en V2C (Cees Verhoef) en extern: Bens Installatiebedrijf uit Escharen.

De hoofdsponsor is overduidelijk Befesta kleinbouw uit Nijmegen (Ben Aartsen)!

Voor alle (bedrijfs)sponsors is een ‘dank-tegeltje’ in de maak door Nine Milacis-Kijlstra, onze keramiste onder de leden. Deze tegeltjes worden op zichtplaats in de kleedkamers aangebracht. Tevens plaatsen we het logo van deze sponsors voor een half jaar op onze (nieuwe) website. Het logo van Befesta blijft daar een jaar prijken!

  <pstyle="text-align: center;">

Ledenbijdrage en –medewerkers

Aanvullend op deze bedrijfssponsoring hebben we een beroep gedaan op alle leden: voor een financiële bijdrage en om mee te werken. Daarop werd gelukkig in grote aantallen positief gereageerd. Heel wat leden zegden grotere en kleinere bijdragen toe en vaak werd er ook meegeholpen. 

Heel veel dank dus aan: Jan Bultje en Hugo van der Zalm en verder Hans van der Staay, Jack Stoop & Paula van Dam, Jan-Willem de Bruijn, Bart Pijpers, Frank Meijers, Gezien Heersche & Arne de Haas, Patrick Dobber, Jorn van Vliet, Paul Swinkels, Menno van Renswoude, Lex Janssen, Maarten Holdrinet, Jorien Jasper, Franc Schalkx, Ernst Ramacher, Sjoerd Lagé, Paul Janssen, Jan Bultje, Peter van de Heijden, Nonja Paulissen en Thomas Kemperman. <pstyle="text-align: center;">

 

Hopelijk ben ik niemand vergeten, maar mocht dat anders zijn: bij voorbaat mijn excuses.

Ook voor hen zijn ‘dank-tegels’ in de maak die als een fries in de kleedkamers komen (zie boven). Zou Nine er aan denken om zichzelf er ook bij te zetten? Nu vast wel!

  <pstyle="text-align: center;">

 

Namens de bouwcommissie,

Hans Platenburg