Je houdt het haast niet voor mogelijk:

We hebben geklust!

Kunnen ze nog wat anders dan peddelen, aan de bar hangen en lekker eten? Kijk naar Zaterdag 27 januari: er is er hard gewerkt.

Bestudering van lang opgeslagen materiaal

We hebben nu ineens haken om de jassen op te hangen. De vergaderruimte heeft een mediterraan kleurtje gekregen. De deurposten zijn geschilderd. De kleedkamers zijn echt schoongemaakt en er is nu een waterkering bij de douches. Alles wat van buiten de loods is ingewaaid is er weer uitgeveegd. Onze materiaalmeester Chris heeft al het materiaal eens uitgezocht. De pannen zitten weer in de kisten in plaats er op en er omheen. Er is behoorlijk wat afval uit de loods afgevoerd. Er is ineens weer ruimte!!

Eikels kom je ook tegen in dakgoten...

Er waren zelfs een aantal dames op het dak. Je wilt niet weten hoeveel boomafval er uit de dakgoot kwam.

En dan is er de fundering voor het licht in de duisternis van de vijver. Enorme gaten, stromen zweet, kubieke meters beton en staalconstructies, een Eiffeltoren waardig.

Het begin van de fundering van de lichtmasten

In het najaar zullen we voor een volgende groep Batavieren wéér een klusdag organiseren. En ook tussendoor zal er nog wel heel wat werk worden verzet. Gelukkig is er nog wel wat werk over: kabels voor de verlichting; fundering voor paaltjes langs de vijver; deuren schuren en verven; aankleding bar; diverse verlichtingen en sloten; kleding haakjes in de douches; nieuwe toiletten; noodsluiting zijdeur; brandblusmateriaal enz. enz.

De Batavieren, ze kunnen écht nog wat anders dan peddelen en natuurlijk hebben we, dank zij Ron, óók wel aan de bar gehangen én lekker gegeten

De grootste trekpleister van de club

Johan