Seizoensopening september 2009

Crisis

 

Schaarste, daar leek het op. De seizoensopening bij de Batavier van 2009-2010. Er waren weinig vaarders en de wind stond fout. Gelukkig opperde een paar doorgewinterde vlakwatervaarders om op het instappunt alvast wat koek en zopie in te nemen. Een donders goed idee, dus dat hebben we gedaan. Ook opperde ze dat er een vaarleider moest komen.... toen werd het al wat moeilijker.... en tenslotte dat we als hele groep bij elkaar zouden blijven....

 

Op zich een uitstekend concept maar er waren een paar WW Batavieren bij. Als de vaarleider dan te relaxed is, lukt dat niet he?! Tja, zolang er nog wat te eten is lukt het nog net wel en tot de lunch net voor de brug en de bui leek nog ergens op. Maar daarna was het ieder voor zich, stoempen over het kanaal saai saai saai en met dikke tegenwind. Daarmee voeren sommige Batavieren de crisis pijp volledig leeg. Een ding hield een ieder op de been. het zal toch echt niet zo zijn dat de Hanzen een vega show gaan houden? En gelijk hadden ze na het zuur toch nog het zoet!

 

Het had dus nog net wat mooier kunnen zijn, met wat meer gemeenschappelijk optreden en onderlinge peptalk, 'samen uit samen thuis', van die dingen.

Daar kunnen die wild water jongens wat leren van de teamspirit van de vlakkies. Maar eind goed al goed. Er was nog wat jeugd aan komen fietsen, en er waren wat bekende koppen aangeschoven zonder gevaren te hebben.

De barbeque gonste al spoedig en na de nodige drank wist de voorzitter er zelfs een speech met wat veelbelovende vergezichten uit te persen. Het was alsnog gezellig.

 

Iedereen dank voor de gezelligheid en Hans en Hans weer bedankt voor de prima hap.

Cees