verbouwing kleedruimten en douches

 

 

De plannen

Het is druk op de kanovereniging. Op woensdagavond drie verschillende trainingsuren, op maandag het poloteam en daarnaast Morris die standvastig iedere dag traint op vijver of kanaal. Tja, voor een selectie in het Nederlands team moet je wel wat over hebben, maar kom hem maar eens aanmoedigen tussen 18 en 19 uur.

Maar in de kleedkamers is het op woensdag een topdrukte! Bij de dames valt dat nog wel mee, maar bij de heren is het domweg dringen geblazen. Uit nood staan een aantal exhibitionisten is de loods hun sixpack te showen. Veel te weinig ruimte en veel te weinig douchecapaciteit, gecombineerd met geisers die nogal eens uitgaan. Niet ideaal dus en dat is al minstens een seizoen zo.

Een dringende wens dus om de kleedruimte voor de heren uit te breiden en de warmwatervoorziening te verbeteren. Het bestuur heeft hiervoor ondergetekende als projectleider aangezocht en die heeft een ontwerp- en voorbereidingsteam geformeerd met Bart Pijpers, Ben Aartsen, Paul Janssen en Sjoerd Lage. Een ontwerp is ondertussen gemaakt en de werving van sponsors gestart.

De huidige twee kleedruimten worden samengevoegd tot een grote kleedruimte voor de heren. Twee douche punten worden gehandhaafd, twee tijdelijk afgekoppeld i.v.m. huidige capaciteitstekort. De tussenmuur wordt gedeeltelijk gehandhaafd voor omkleedhaken, schappen, banken. Een deur vervalt, de ander wordt verplaatst.

Voor deze grote kleedkamer wordt in de loods een nieuwe kleedkamer met twee douchepunten voor de dames geplaatst. Daarnaast wordt de slechtste geiser vervangen door een (al gereed liggende) grotere geiser. Op termijn wordt ook de tweede geiser vervangen door een betere.

Op dit moment worden een aantal zaken voorbereid en worden er nog wat adviezen en berekeningen gevraagd. Er is een speciale flyer gemaakt voor aspirant-sponsoren (bedrijven en bedrijfjes in de bouwsector) welke een impressie geeft over de vereniging en over een sponsorarrangement in het voorjaar als tegenprestatie.

De flyer kent een sponsor:

Een bedrijf welke de vereniging sponsort voor een waarde tussen de€ 250 en € 1000 kan als tegenprestatie hun logo met link voor een half jaar plaatsen op de goed bezochte website van KV. De Batavier. Tevens wordt een tegel met bedrijfslogo geplaatst in de kleed- en doucheruimte

en een hoofdsponsor:

Een bedrijf welke de vereniging sponsort voor een waarde van € 1000 (of meer) kan als tegenprestatie hun logo met link voor een jaar plaatsen op de goed bezochte website van KV. De Batavier. Tevens wordt een tegel met bedrijfslogo geplaatst in de kleed- en doucheruimte. Daarbij bieden we hoofd sponsoren een kanoarrangement met barbecue aan voor hun personeel van maximaal 12 personen.

Straks hebben we natuurlijk ook jullie hulp nodig: chauffeurs met aanhanger, timmerwerk, beton storten, metselen, tegelen, elektriciteit, loodgieterwerk, opruimen/schoonmaken, catering, kanoclinics, arrangementverzorging en organisatie. Vooralsnog verwachten we ca. 300 mensuren verbouwing en 4 dagen voor het arrangement. Daar gaan we nog een gedetailleerd beroep op eenieder doen, anders krijgen we het niet voor elkaar. Wil je nu vast je aanmelden voor een van deze taken, dan kan dat (alleen per mail) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot zover…. Hans