Hieronder recente foto's van ons nieuwe onderkomen. Belangrijkste laatste ontwikkeling:

De "eerste" oplevering staat nu gepland voor de eerste week van april 2023 (zeg maar: direct na 2-e paasdag). Dan is de gehele binnenruimte gereed. De electriciteitsvoorziening (3x80 Ampère) is echter ontoereikend om de clubhuizen en loodsen echt in gebruik te nemen, wel de clubs  vanaf dat moment gaan inrichten, echter met een beperkt gebruik van de energievoorziening, dus weinig electrische apparaten tegelijk.

De "tweede" oplevering staat gepland voor mei, juni of juli. Nadat Liander de definitieve electriciteitsvoorziening aansluit (3x300 Ampère) heeft het installatiebedrijf nog 20 werkdagen nodig voor het opnieuw inregelen en aftesten van de gehele electrische voorziening van het Bastion. Liander geeft aan "ergens" Q2 2023 de electriciteit aan te gaan sluiten, tel daar dan een maand bij op en dan kom je in het beste geval uit op begin mei maar dat kan dus ook nog 3 maanden later zijn.

Na die "tweede" oplevering gaan we onze spullen verhuizen en het oude clubhuis leeg opleveren aan de gemeente, mogelijk kan er ook al eerder het een en ander verhuisd worden.

Intussen zijn wel alle doorlaten in de Spiegeldam open gemaakt en is er al een beetje gevaren in de stroming. Momenteel is de waterstand weer heel laag en stroomt er geen water door de doorlaten.

Hieronder een paar foto's van eind november.

alg bastion 202211 1

Loods kijkend naar het zuid-oosten

 

alg bastion 202211 3

Clubhuis en kleedkamer blok, errug groen...

 

alg bastion 202211 7

Kantine en keuken van de Batavier, lijkt dat de led panelen geplaatst zijn, nu nog een plafond

Namens de verhuiscommissie, Menno