Optimist on Tour op bezoek bij NKSV de Batavier in Nijmegen

Donderdag, vrijdag en zaterdag (23, 24 en 25 mei) is Optimist on Tour op bezoek geweest in Nijmegen, bij NKSV de Batavier als onderdeel van de Nimma sportzomer. Optimist on Tour, als onderdeel van het Watersportverbond, laat kinderen kennismaken met watersport.

alg optimist on tour 2024 1

Op de donderdag en vrijdag zijn de groepen 5 t/m 8 uit de regio langsgekomen om kennis te maken met SUP’en, kanoën en zeilen. Op zaterdag 25 mei konden kinderen zich hier vrij voor inschrijven EN was er open dag van NKSV de Batavier, waar iedereen, jong en oud, het kanoën kon komen uitproberen.

alg optimist on tour 2024 2

 

alg optimist on tour 2024 3

Een aantal geslaagde dagen en een mooi samenwerkingsverband tussen Optimist on Tour, de gemeente en NKSV de Batavier!Heb jij deel kunnen nemen aan deze watersport kennismaking en ben je razend enthousiast geworden? (of heb jij Optimist on Tour helaas gemist, maar ben je wel benieuwd naar een kennismaking met de kanosport?).

NKSV de Batavier biedt een jeugdcursus aan van 4 donderdagavonden (6, 13, 20 en 27 juni). Ga voor meer informatie naar de jeugdcursus. Voor volwassenen is de eerstvolgende basiscursus na de zomervakantie.