Officiële opening

Ook al waren we al een tijdje over naar onze nieuwe locatie, Het Bastion, aan de Spiegelwaal, in de week van 22 september t/m 30 september werd de nieuwe locatie officieel feestelijk ingeluid.

Op vrijdag 22 september was er een gezamenlijke opening van de gemeente met alle verenigingen in het Bastion. Burgemeester Bruls kwam langs, de verenigingen stelden zich voor, er werd een glas geheven en confetti de lucht in geschoten. De burgemeester kreeg een rondleiding, ook door onze mooi versierde kantine en voorruimte. Op het water waren van alle verenigingen wat boten te zien en aan het einde kwam meerdere verenigingen nog een borrel doen in onze kantine. Een mooie start van deze week!

22 sep 1 Batavier

22 sep 2 Batavier

22 sep 3 Batavier

Open vaardag

Op zondag 24 september was onze open-vaardag. Buurtbewoners, geïnteresseerden, vrienden en familie mochten langs komen om in een kano te stappen. De jeugdcommissie was aanwezig met spelletjes en ranja. De canadezen zijn weer eens goed in gebruik genomen, als ook de topoduo van de club. Het was erg mooi weer, wat deze middag tot een mooi feestje maakte! De dag werd op zijn Bataviers afgesloten met een "bring your own" bbq en een prachtige zonsondergang.

24 sep 1 Batavier

24 sep 2 Batavier

24 sep 3 Batavier

24 sep 4 Batavier

24 sep 5 Batavier

24 sep 6 Batavier

24 sep 7 Batavier

Feestavond Batavier

Vrijdag 29 september vond dan nog de feestavond van de Batavier intern plaats. Een aantal vrijwilligers werden nog in het zonnetje gezet. Met dank aan John, Marius en Patrick was er een heerlijke bbq verzorgd. Een lekker biertje erbij en een Batavier heeft niet heel veel meer nodig.

29 sep 1 Batavier

29 sep 1 Batavier

Namens de organisatie,
Marlou en Eva