Bekijk nu ook de introductiefilm. De rust in de Alpen is weergekeerd, de Alpengangers zijn alweer een weekje terug. De voorspellingen waren droevig, Frankrijk ging de nieuwe ijsttijd of zondvloed in, Zwitserland en het Oostenrijkse Tirol waren traditioneel nog te koud en slechts in Slovenie (Soca), Karintie en Steierrmark waren de voorspellingen enigzins acceptabel.

De prioriteiten waren vooraf duidelijk gezet: "als het maar mooi weer is!". Organisator Jorien had het dus zwaar met de keuze. Uiteindelijk viel donderdagavond dan toch de keus op Oost Tirol, tegen het westen van Karintie aan, goed water en enigzins acceptabel weer.

Het mooie weer hebben we gehad, twee avonden en nachten regen maar verder top. Het water was inderdaad goed, soms te goed voor deze groep van Alpen beginners en roestige veteranen. Regelmatig keken we alleen maar naar het water. Maar toch alle dagen gevaren.

De verslagen volgen de komende dagen een voor een en na een paar maanden zullen de films ook langzaamaan verschijnen. 

Vanaf nu is het dus weer afkicken op de vijver en het kanaal op woensdag. Maar hopelijk ook, samen met Bart, de resterende klussen in het clubhuis aanpakken.

clubhuis rien

Afgelopen woensdag hebben we Rien in ieder geval al aan het hout stapelen gekregen dus dat biedt hoop voor de toekomst.

Jorien bedankt voor het in elkaar zetten van een geslaagde Alpenweek!

Introductie film

Menno

Lees ook:

Alpenweek 2013, dag 1, de Isel

Alpenweek 2013, dag 2, de Isel

Alpenweek 2013, dag 3, de Moll en Gail

Alpenweek 2013, dag 4, de Defereggenbach en Isel

Alpenweek 2013, dag 5, de Moll revisited

Alpenweek 2013, dag 6, de Gail