Zie hier de film.

Al voor de instap bij de Spiegelwaal, geef ik mijzelf een reden om te schrijven. Eva laat haar boot van de helling glijden en hij stopt mooi onder aan de heuvel. Ik dacht, dat kan ik ook. Maar je raad het vast al, mijn dieseltje dacht daar anders over en schoot hup het water op. Daar sta je dan aan de kant... Marlou was gelukkig zo vriendelijk om mijn boot naar de kant te brengen.

Maar de Spiegelwaal. Al dagen kregen we berichten van Menno dat de golf loopt. Mijn agenda zat aardig vol, maar op donderdag werd duidelijk dat zaterdag op vakantie gaan hem niet zou worden... en dan heb je opeens een lege agenda!

Tijd dus om te varen. Sjoerd en Paul zouden om 9 uur varen aangezien zij vroege vogels zijn. Dat ben ik niet en gelukkig had ik met Bart een medestander. Wij haalden om 11 uur onze boten op en ontdekten bij de Spiegelwaal dat Jaivi, Anke, Marlou, Menno en Eva hetzelfde plan hadden

We gingen het water op. Menno gaf meteen wat tips en tricks en al snel was iedereen aan het oefenen.

De zon scheen volop en bij de meeste mensen zat al snel een dikke smile op het gezicht. Er was af en toe een flinke steun nodig of een rol, maar voor de rest geen natte pakken. Wel veel plezier.

De zon en waterstand trok in de loop van de dag steeds meer Batavieren. Zo kwamen Sanne, Wessel, Saskia, Laura, Cees V (zonder boot), Franc, Maarten (Ook zonder boot), Cees F en Rick nog langs. Voor de rest spreken de foto's waarschijnlijk voor zichzelf

Annelie

DCIM\130GOPRO

Jaivo wordt ingesloten maar redt zich met een ultieme front-back-surf

 

DCIM\130GOPRO

 Tom van Haaren komt even uit Rotterdam over

DCIM\130GOPRO

 Franc, toet toet, is ook van de partij

DCIM\130GOPRO

 Saskia krijgt het steeds beter onder de knie, surf till you ...

DCIM\130GOPRO

 I rest my case...

DCIM\130GOPRO

 Bart, snelste cross-surfer ever

DCIM\130GOPRO

 Wessel level 2, in control in de wals, zelfs als ik in de weg lig :)

DCIM\130GOPRO

 Mr. speed surf op weg naar de brug

DCIM\130GOPRO

 Einde dag komen de Ninja Turtles ook nog hun ding doen, ook bij hen zie je dat oefenen kust baart, idem voor Mr. toet-toet.

 Greetz, Menno