Bekijk ook de film.

Vandaag staat de golf op zijn hoogste punt, op 1085 cm. Beter wordt het helaas niet (voorlopig).

De prest is er niet minder om en die deel ik vandaag met Bas en Rob (Snel). Cees assisteert van de kant, die heeft wat kraters in zijn duimen en besluit dat deze niet verder uitgediept moeten worden, zo vlak voor een wildwater weekeinde. hij kijkt het geheel een half uurtje aan (dat zwarte pi\laartje voor de waalbrug :) vanaf de kant en laat ons dan alleen.

De golven en walsen zijn wat lastiger, alles spoelt wat harder door, de golven nemen het deels over van de walsen die daardoor wat minder ruimte voor spinnen geven. Vooral in het begin worstel ik met de veranderde druk en spoel bij iedere backspin uit de golf. Dan heeft het hoofd het weer een beetje door, voor-rotatie, voor-rotatie! Omdat alles wat meer doorspoeld en minder vasthoud, moet de techniek weer een tandje beter. Daarna is het plezier als altijd.

DCIM\130GOPRO

Rob amuseert zich prima met de inazone, surft, spint en carved er lekker op los.

DCIM\130GOPRO

 

DCIM\130GOPRO

 

DCIM\130GOPRO

 

DCIM\130GOPRO

Ba worstelt ook wat meer dan gisteren maar heeft het na een tijdje ook weer te pakken.

DCIM\130GOPRO

Al met al, mooie waterstand, de surfgolven tussen bunker en verkeersbord lenen zich voor de beroemde "milen-surf", de wals links naast het verkeersbord doet het soms wel en soms niet. Het keerwater achter het bord is er nog steeds. De pallets in het midden staan uit hun neus te eten, net als alle eerdere dagen.

Morgen 11:00 verder. Dan weer vergelijkbaar met maandag, maar dan verder dalend.

Waterstand: 1085-1084 cm.

Groet, Menno