Het kayak festival is altijd gezellig en het nu was het ook nog mooi weer. Ik vond het wel een mooi  iets om een zaterdag lekker rustig aan en niks te hoeven doen. Zo gezegd zo gedaan, dus ben ik zaterdag in de loop van de middag naar Zoetermeer gereden. Daar de voorrondes gekeken van de freestyle wedstrijd daarna was de baan weer voor de dagjes mensen dus mooi tijd om even bij te kletsen met de bekenden.
 
Die middag lekker in de zon naar wat mooie partijtjes kano polo gekeken. Dat is wel lekker rustig, dat niks hoeven.
Einde van de middag, begin van de avond, halve finale boten cross en de de finale freestyle. Zoals gewoonlijk was de boten cross weer zeer amusant, lekker duwen en trekken zeker in de eerste wals waar het verplicht was over te steken.  En dat met zijn vieren te gelijk dat is vragen om actie.
 
En daarna de finale freestyle. In de voorrondes was Casper van Kalmhoutal de beste.  Het zou in de finale een mooie strijd moeten worden en dat kwam uit. De 5 finalisten kregen 3 keer 45 seconden voor hun run en het kon  weer niet gek genoeg zijn. Zeer gaaf om te zien. Uiteindelijk was de uitslag:  Casper nederlands kampioen, hoe kon het ook anders. Tim tweede en youri derde. Het  was een zeer mooie finale maar wat Casper doet in zo'n wals is niet te geloven.
 
Daarna was er nog een feest. Ik dacht, ik  zie wel hoe lang ik blijf. Het was weer gezelliger dan verwacht en ik ben uit eindelijk om half drie naar huis gegaan.
Het was een zeer geslaagde zaterdag en nacht.  Volgend jaar ga ik zeker weer en mischien maar weer eens mee doen met de boten cross,  lekker een beetje duwen en trekken.
 
groeten en veel vaar plezier sven.