Jaivi

Vroeg stapte ik op de fiets naar Lent, Op naar Menno om naar DWD te gaan. Ik had er zin in en keek er weer naar uit om wat stromend water onder m'n kont te hebben.

Kanoshop Rein doet zijn warmingup op DWD

Vandaag ging er ook een nieuwe mee. Die wilde even kijken wat wij nou doen op water. Hij heette Kees. Na een lekker file loos ritje kwamen we rond half elf aan op DWD. Cees F. En Sven waren daar al.

Jaii haantje de voorste om op het nieuwe water te varen

Snel omgekleed en de baan op. Uiteindelijk kwamen Arne en Gezien ook. Gezien ging samen met Kristel hotdoggen. Dat zag er wel heel leuk uit, stiekem.

eigenlijk verboden voor Batavieren, maar ze is dan ook steun-batavier

Cees werd nog mishandeld door een raft. In het eerste walse bleef hij hangen, raft op zijn dak, floept terug omhoog met zijn lichaam in het raft om even het vlees dat erin zit te keuren  en valt weer terug om daarna geplet te worden tussen het beton en het raft.

Wouter heeft de Habitat van Jorn gekocht, effu testu, OKE, aan de boot ligt het niet Jorn

 

Slachtschip met stormram

Menno voer in zijn nieuwe stuk moederkoek. Een gigantische, rood slachtschip die hij maar even ging testen. Om het af te maken had hij er ook een storm ram op.

Cees, nu eens zonder raft

Arne voor het eerst in een Dagger, blijft toch vernieuwen die jongen

Arne surfde er weer op los, Cees loopte iedere wals en Sven die heb ik niet Gezien. Kees voer zeer degelijk. Hij heeft hiervoor al heel veel gevaren, maar de laatste tijd verwaarloosde hij het een beetje.

Sven

Ikke ging om iets na de Chute. Terwijl ik mijn hoofd naar het dekkie bracht, bonkte me wenkbrauw tegen de betonnen vloer, uitstappen dan maar. Toen ik boven kwam direct even gevoeld, leek niks aan de hand. Terwijl ik me boot uit het water wilde halen bij het vlot keken veel mensen me toch een beetje raar aan.

Toch even naar de EHBO gestuurd door een dwd-mannetje. Klein sneetje, maar ik mocht niet door zeiden ze. Al met al was het wel leuk. Nog dikke anderhalf uur gevaren en daarna even plaatjes geschoten van de rest.

 

Kees op de Chute

 

Jaivi