Waarom schrijven?
Omdat ik te snel wilde eskimoteren. Peddel was er nog niet klaar voor. En bij de tweede poging kreeg ik de peddel ook niet lekker. Mooi, hebben we dat uit de weg. Ohja, eerder had ik wel gerold, dus ik kan het wel...

 

Wie/wat/waar/wanneer?
Ok. Corona dus. Daarom had de BASF-organisatie de BASF gestreept. Logisch. Zeker na de gestreepte Alpenweek waren we 'bang' voor een extra grote groep, en vorig jaar waren we al met 30. Dat is niet (veilig) te doen.
Maarja, dat betekent niet dat je niet weg kan. Met een klein groepje kan je prima goede afspraken maken. Maar dan is het geen BASF. Al snel werd de naam N.E.B. bedacht: Niet Echt BASF.

Waar: Durance, camping Mille Vents

Wanneer: de week na de... eeh... week die normaal gesproken de 4daagse bevat

Wie: Patrick, Marije, Bas, Sanne, Ineke, Bram

Er staat ook nog een groep op de camping (Cees, Rien, Paul, Lucas, Roy, Nonja). Ze staan een stukje verderop. Binnen onze groep hebben we afgesproken afstand te houden met anderen (en dus ook met hen), maar ff het gevaren traject doorspreken doen we wel. Het is allemaal een beetje gek, maar het moet maar.

 

Het kampement
Patrick staat erom bekend z'n auto goed vol te proppen. Eerst in een Lupo, nu geupgrade naar een Golf station. Een niet volledige lijst van wat er uit z'n auto kwam kruipen vanochtend:
- Marije
- Sanne
- Patrick
- (en hun persoonlijke spullen en tenten)
- shelter-tent
- boormachine (erg handig!)
- enorme tafel
- 50 km stroomkabel
- 2 koelboxen
- campingkastje
- 2 enorme campingstoelen
- een keukenuitzet waar een horecagelegenheid U tegen zegt
- 2 branders (en 7 gasflesjes, en de vraag of dat genoeg ging zijn)
- koffiezetapparaat!
Ohja, en er lagen nog 5 boten op het dak.
Je begrijpt, of je nou voor 30 man of voor 6 weg gaat, met Patrick ziet het er allemaal professioneel uit.

kampement

Kampement

 

Zeg, dit is een de website van de Batavier. Werd er nog gevaren dan?
Nou, Ineke, Bas en ikzelf waren gisteren al aangekomen. Marije en Patrick hadden door de nacht heen gereden en kwamen vanochtend aan. Sanne was daarbij ook aanwezig, maar heeft er maar weinig van meegekregen. Een heerlijke dag dus om heeeeeel rustig aan te doen, en het baantje een keer of 2 mee te pakken. Dat is gelukt! Even invaren, kijken hoe het ook alweer ging.

overzicht instap slalombaan

Instap slalombaan

Ohja, en de Fournel werd nog gescout vandaag. Dat was de tip van Bas. Dat is een stukje park and play met een aantal artificiële vervalletjes. Die zat nog niet in het standaardrepetoire van de Batavier, en mag er naar Bas' mening wel in. Die komt dus later in de week nog.

instap Fournel 

Instap Fournel

Bas laat Fourel zien

BananaBas for scale

Bram