Ondertussen zit de BASF2017 er alweer op, is de balans alweer opgemaakt en is iedereen weer veilig thuis gekomen.

ww basf 201707 beneden guil 7

Rest de organisatie iedereen te bedanken voor hun medewerking en inzet.

Denk aan het halen van brood, het bakken van eitjes/pannenkoeken/wentelteefjes in de morgen. Het klaarmaken van een avonddis waarbij we op alle avonden gezamenlijk eten klaarmaken/snijden, roerbakkers, pannenkoekenbakkers en stoofpotbrouwers aan de gang zijn geweest. Elke avond hebben we het toch weer voor elkaar gekregen ook de afwas aan de kant te krijgen, af en toe wat aan de late kant maar desalniettemin.

Uitdagingen in de vorm van een franse gasfles, een boomklimactie, opbouw en afbraak van het kampement, kampvuurtje stoken en zoeken naar mogelijkheden in het vaargebied om elke vaarder (beginnend of gevorderd) tevreden te stellen werden moeiteloos opgepakt. Ik vergeet ongetwijfeld nog een heleboel dingen.

Het doet me deugd te kunnen vaststellen dat we zelfs meer mensen mee hebben gehad dan in de voorjaarsweek. En nog meer dat we het toch elk jaar weer presteren om met jong en oud, hittepetitjes, ADHD-ertjes, autisten, gelovigen en minder gelovigen, kletsmajoren en stille wateren, vroegslapers en nachtravers, alcoholisten en geheelonthouders, en weet ik wat voor onderscheiden er nog meer gemaakt kunnen worden en van toepassing zouden kunnen zijn………toch weer een mooie week samen hebben kunnen varen. Want daar gaat het uiteindelijk allemaal om. Ik durf te stellen dat we mogen spreken van andermaal een fantastische BASF editie 2017.

Ik dank jullie allen !!

Een kleine toevoeging van Marije:
 
Ik vond het echt heel stom en ernstig vervelend!
Bedankt allemaal voor jullie gezelligheid, inzet en enthousiasme!

;-P

Namens de BASF-Cie

Marije & Patrick