Gisteren konden we pas erg laat van start......Volgens mij lagen we pas tegen 14.00u op het water. Dat is natuurlijk echt raar, maar als je bedenkt dat de laatste vier van ons groepje er pas om 7.30u waren, dan is het zo gek nog niet.

ww basf 2013 dag2 5

Dus vandaag zouden we op tijd weggaan, maar het Batavieren-gen "leefde" meer dan ooit. Chaos alom. De planning was geweldig, dat wel.............10.30u vertrek, dat stond vast Jammer.......enkelen mensen toch weer wat laat opgestaan. Ooooh shit.....'t is zondag; we zouden nog boodschappen moeten doen. Okay; laten we eerst boodschappen doen en dan het plan voor het varen en de auto's verder uitwerken. Nee, niet iedereen mee eens. Half uurtje gelul en de aap kwam uit de mouw.......Cees wilde echte koffie. Goed dat we daar niet naar geluisterd hebben.............dan hadden we om 13.37u nog steeds niet op het water gelegen, nu wel.........

ww basf 2013 dag2 1

Het is bijna 0.00u en ik heb geen zin meer om te schrijven. Sowieso al belachelijk......1600x perfect gerold en één klein missertje en daar zit je dan lichtelijk bedwelmd achter het kampvuur herinneringen op te halen.

ww basf 2013 dag2 3

Hein zwom gisteren een keer of 8 en Marjolein maar 1-2x. Vandaag begon Marjolein en stond al snel 2-0 voor. Maar Hein heeft ook zo zijn trots en haalde haar met gemak weer in. De algemene vorderingen in de groep zijn echt gaaf. Hein en Marjolein gaan gewoon de surfgolven uitproberen en zij doet gewoon keihard 2 eskimoteerpogingen; en nog bijna met succes ook ;-)

ww basf 2013 dag2 4

Eigenlijk waren we al vrij moe, maar toen we bij het slalom-parcours kwamen, hebben we met ons allen toch nog super vermaakt. We hebben daar een erg late lunch gehad en we zijn bijna met ons allen weer even gaan varen, of "officieel oefenen met zwemmen". En ja, ook Bram surfte alsof het niets was op een grote golf. Ik moest helaas ergens helemaal aan het einde na de 3de eskimoteerpoging accepteren dat ik de lus weer eens moest pakken. En zodoende schreef ik dit stukje over deze wederom wel geslaagde dag (die nog niet om is).

ww basf 2013 dag2 2

Terence