Hohen Limburg zondag 28 juni 2009

wacht tot de youtube video wordt getoond

of ga direct naar de film op youtube

Na wat over en weer geschuifel over het messageboard ben ik zondag ochtend om 9:00 uur in de auto gestapt op weg naar de club. Hier zou ik Harry en de andere bikkels treffen.

Op de club begon Harry zoals gewoonlijk weer te klagen over zijn persoonlijke gesteldheid. Pijntje hier auwtje daar enz. Maar zoals iedereen weet, gaat Harry dan toch gewoon lekker varen. Als je een teek op een bepaalde plaats heb gehad, dan kun je de hele wereld aan!

Onderweg nog even gestopt voor een lekker broodje schnitzel  en een kop koffie om vervolgens om 11:30 uur aan te komen in Holibo. Het was lekker warm weer al scheen de zon niet echt. Wat ons gelijk opviel is dat we niet de enige waren!!! Dat mag de pret niet drukken.

Dus, snel omkleden en het water op. De twee roestige mannen hadden wel even wat tijd nodig om de spiertjes los te maken. Maar na een paar mooie duikelingen gingen we helemaal los.

Nadat we de baan een paar keer waren afgesopt, kwamen de andere aan. Onder de bezielende leiding van Canacees, Paul en Bart werden de jonkies en de wat oudere jonkies te water gelaten.

Wat mij opviel is dat er gelukkig nog wel dappere beginners zijn. Zelfs als ze al meerdere keren op hun dak zijn gegaan, zijn ze niet van de rivier af te slaan. Dat doet mij deugd!

Nadat onze vermoeide spieren niet meer wilden zijn we lekker in het zonnetje gaan omkleden. Natuurlijk moesten we voor het naar huis rijden, nog wel even de plaatselijke specialiteit tot ons nemen te weten een boordje kebab met een halve liter bier!

Met ons buikje vol zijn we tevreden en voldaan huiswaarts gekeerd.

opa Rick