Hohen Limburg 21 oktober 2007

 

Nou, ik kon niet mee naar Frankrijk lekker wild water varen want ik zou niet thuis zijn. Maar toen puntje bij paaltje kwam was ik toch thuis en had ik gewoon mee gekund. Dat was echt balen!

Dus heb ik maar op het messagebord gezet of er nog iemand mee wilde naar hohen limburg en ja johan regeerde dat hij wel mee wilde en nonja had ook wel zin om een middagje te varen.

Voor Johan was het zijn eerste ervaring op stromend water met deze boot dus voor mij de taak om hem het gevoel in zichzelf en zijn boot te geven en Nonja had zich als doel gesteld om nu eindelijk te surfen in de golf. En ik? nou, gewoon lekker te spelen, wat uit te proberen en dus kijken of ik de rest kon helpen.

Na het vertrek begon het al te regenen en dat heeft het eigenlijk de hele reis gedaan. Daar aangekomen werd het droog, maar dat was ook alles, verder was het gewoon koud.

Na een uurtje met Johan onderaan de baan wat boot gevoel te hebben verkregen en weer een beetje warm gevaren zijn we naar het bovenste deel van de baan gegaan. Daar Nonja geholpen bij het surfen in de golf en na wat oefen en uitspoelen is het eindelijk gelukt (HieeeHaaaaa) en was johan niet van de baan af te krijgen, die had het zeer goed naar zijn zin.

Nonja heeft zich omgekleed en wij zijn wij de baan nog een keer afgegaan waarbij nonja wat foto's gemaakt heeft, ook van de zwempartij van johan.

Alles bij elkaar was het een zeer geslaagde dag, voor johan, dat hij voor de eerste keer met deze boot op wild water gevaren heeft en dat smaakte naar meer, Dat gaat goed komen.

Het surfen eskimoteren van Nonja, dat dat lukt en goed steunen komt eraan.

Groeten Sven , Johan en Nonja.