Boven RurĀ  2001/12/02

Deelnemers: Ron Does, Jan Bertrams, Saskia Hoeksema, Ruud Keesom, John Smit (allen batavier), Menno (Batavier, beetje HKC), Peter Vahl (beetje Batavier, HKC), Eff, Richard en Tonnie (allen HKC).

Een echt inter-club gebeuren dus. Veel korte bootjes en een paar joekels zoals de invader van Jan en de Rainbow Reaction van Ruud.

Peilschaal Reichenstein onder de brug 40 cm, Peilschaal Monschau bij hotel zum Stern: 90 cm.

De voorzitter in actie, Jan ging uitstekend, een klein speelsteentje vlak voor het einde werd hem noodlottig. Daarom hebben we hem de rekening bij Zum Stern in de maag proberen te splitsen, helaas, niet gelukt.

The Batavieren Chief again.

Het stuwtje vlak voor Monschau wordt tegenwoordig alleen nog bij heel erg hoog water overgedragen. Ook de molenstuw wordt bij dit soort waterstanden soepel gevaren.(tot circa 120 cm in het dorp gok ik, een bevaring blijft echter altijd voor eigen risico, het is en blijft een kunstmatige stuw en hij kan vies zuigen).

vrije opvatting van een ramkap

John heeft bij het auto omrijden de flat-spin in praktijk gebracht. Dat is gelukt, hij was echter vergeten een ramkap op de auto aan te brengen. Conclusie: ADAC bellen en auto laten repatriren.

Het wachten op de ADAC duurt lang maar in Hotel zum Stern is het goed toeven.

shit hoe leg ik dit aan Joyce uit?

Welke smoezen er allemaal verzonnen zijn om te verklaren dat we pas om 23.00 uur of nog later in Nederland zouden zijn weet ik niet, maar peter is duidelijk nog aan het verzinnen.

Menno