Het is alweer even geleden, maar het Hein&Lein-weekend had nog een vervolg! Zelfde rivier, iets kleinere groep
Nadat alle waterstandenapps uitgebreid geanalyseerd waren bleek het tweede stuk van de Salm de beste optie. Dankzij de zeer coulante ontbijttijd was het net boven het vriespunt toen we ons weer in de (gelukkig droge) kanokleding hesen, maar eenmaal uit de auto keken de vaarders mét droogpak en dikke schoenen aanmerkelijk vrolijker dan degenen zonder. 
In de boot was het, ondanks de ijspegels aan de omringende bomen, een stuk aangenamer en daar is iedereen dan ook zo veel mogelijk gebleven: ondanks dat er genoeg te doen was werden er geen droogpakken meer getest of anderszins gezwommen. Ook de pauze was kort, want koud, dus waren we in een recordtijd bij het eindpunt. In de tussentijd waren er wel genoeg mogelijkheden om wat te spelen in de golven, of op de kalmere stukken met de bal die ons het hele weekend achtervolgde.
Qua anekdotes was het was het dus ook een rustig dagje. Niemand trok zich om aan een boom (nou ja, bijna, Stephan?), niemand liet zijn peddel liggen (nou ja, bijna, Bram?) en en bíjna niemand wilde kopje onder (ik zeg al niks meer).
Al met al een zeer geslaagd weekend, dank aan de "orgie" (?) Hein&Lein! 
Elke
 

Instap  : Bushalte (?)
Uitstap  : Trois Pont
Peilschaal : Trois Pont
Peil  : 66 cm dalend
Debiet  : 7,7 m3 dalend