10 januari 2013 – Van Vielsam naar Trois-Points, over de Salm.

ww salm 20130210 3

Daar stonden we vanmorgen dan met ons viertjes (Jorn, Cees F., Sanne en ik), met een heerlijke zonneschijn over onze polo(en slalom dan)-vijver, voor een mooie winterse tocht. We hadden helaas wat afhakers, maar om de namen van Menno, Saskia, Javier en Hary hierna te noemen gaat me toch net iets te ver.

Eenmaal aangekomen is Cees ergens eerst dat buitenlandse grondgebied gaan bevuilen en hebben we vervolgens de boten afgeladen (zoals dat met Peugeot-dakdragers vanzelfsprekend is).

ww salm 20130210 1

Voor mij was het mijn eerste wintertocht en zo was ik blij dat Jorn nog een paar handschoentjes had voor mij. Of dat echt veel uitmaakte in the end, vraag ik me echter toch sterk af, want het was zo nu en dan behoorlijk frisjes. En zulke koude voeten als ik het laatste uur (van de vier) van de toch had, heb ik ze mijn hele leven nog niet gehad.

Maar het was echt een mooie tocht, met sneeuw en zonneschijn. Om jullie niet jaloers te maken hebben we van de tocht zelf maar geen foto's geplaatst. Een beetje ook omdat Jorn batterijen van zijn fototoestel niet geladen waren, maar dat was niet de hoofdreden.

We hadden geen zwemmers, alleen iemand die even over dwars op een steentje ging zitten. Dus een aangewezen schrijven was er dan eigenlijk toch weer wel. 

ww salm 20130210 2

Terence