Feestje als opening van het seizoen

We zijn nu alweer een kleine maand terug uit de Alpen. De ingegroeide kevlar en koolstof vezels beginnen weer te kriebelen en m'n neopreen verslaving schreeuwt om dope. Ik wil een boot!

Maar we mogen nog niet, het bestuur heeft besloten de seizoensopening uit te stellen tot 11 september. Dat hou ik niet vol! Ik moet varen, dan maar zelf een openingsfeestje organiseren.

Snel klim ik in de telefoon om een paar vrienden bij elkaar te krijgen: "goed joh, gaan we gewoon met z'n allen leuk varen in Amsterdam, nemen we een paar antieke boten mee, hebben die toeristen daar ook wat te kijken", "Gaaf, ik kom ook ik heb nog wel dienst, maar ik vraag de schipper wel of we met de hele boot kunnen komen".

Alleen maar positieve reacties en we spreken af om 27 augustus een toch te maken in de IJhaven, een erstbefahrung voor ons. We bellen nog even met Job, die heeft een of ander hoog baantje in Amsterdam, hij komt ook en zal voor wat PR en catering zorgen.

We hebben een fantastische dag gehad, iedereen was er.

Zelfs onze oude voorzitter Bea en haar zoon Willem kwamen ook nog even langs, tegenwoordig varen ze niet meer, ze hebben het te druk met de zaak. Toch leuk dat ze er even waren.

Gert-Jan had inderdaad zijn hele schip maar meegebracht.

 

Al met al was het een fantastische dag, jongens bedankt, jullie waren fantastisch.

Job bedankt voor het geregel en de catering, volgend jaar bij ons aan het Maas-Waal kanaal!

Menno