NK Kanopolo 21/22 Juni - Weekend 2 Amsterdam

Voor het eerst dit jaar bestaat het de competitie uit drie weekenden in plaats van twee. In de oude opzet was het programma overvol en daardoo geen enkele ruimte voor uitloop en of calamiteiten. Dit jaar dus een extra weekend en ook een nieuwe locatie. KV de Viking in Amsterdam had ook ruimte voor 4 velden op een prima locatie in Amsterdam Noord. Camping bij de naburige voetbalclub, dikke prima!

polo nk20140621 1

Batavier - Rijnland L (4-4)
Met weer volle bak aan spelers starten we om 9:30u de eerste wedstrijd. Normaal geen moeilijk team Rijnland L (Levitas), maar nu hebben we er toch moeite mee. Te veel mensen tegelijk wisselen brengt geen rust in het spel.

Groningen Ontkenners - Batavier (3-4)
Een combi van KVSO (Stadskanaal) en GKV geeft ons kans het spel wat beter op te pakken. Weer een winst binnen.

Rijnland B - Batavier 1-0
Het goed op elkaar ingespeelde oude team van Elke weet ons helaas een puntje tegen te scoren!

polo nk20140621 3

Batavier - Viking Venlo C 4-2

Groningen 't 6de - Batavier (0-5)
't 6de heeft zijn team niet compleet omdat de coach van het eerste team liever bij een belangrijke hoofdklasse wedstrijd helpt. We geven Lard en Ben aan GKV en spelen een leuk oefenduel wat we met 7-1 winnen. Voor de wedstrijdleiding is de wedstrijd niet gespeeld door GKV en krijgen we 5-0 winst.

Hydronauten - Batavier 3-4
De lastigste tegenstander van het hele veld in een super spannende wedstrijd wordt besloten met een afstandsknaller van Jorn in de laatste 5 seconden. Raak! Hier gaat dan toch een keer op: "Nooit geschoten is altijd mis"

Tussenstand na 2 weekenden
polo nk20140621 stand

De beslissing zal in het laatste weekend vallen. Kunnen we Tilikum van de eerste plek verjagen? Ik schrijf niet omdat ik zwom, maar omdat ik er dan niet bij ben. Dat is pas balen!

polo nk20140621 2

Koen