polo wk2013assen 1

Actie?...

De 1ste helft van het NK-kanopolo zit erop en we hebben deze op een leuke locatie in Assen gespeeld. Op het vorige toernooi in Venlo 2 weken geleden werden we al geconfronteerd met enkele teams die iets harder vooruit waren gegaan dan wij en dit weekeinde hebben we helaas weer moeten constateren dat we individueel echt stappen hebben gezet, maar dat we nog niet genoeg op elkaar ingespeeld zijn en daar dus nog wat te leren hebben.

polo wk2013assen 3

Als jury deden we het wel super

We hebben uiteindelijk 3 wedstrijden gewonnen (tegen GKV, , Euros en KVSO) en 4 verloren (Odysseus, Hydronauten A, Viking Venlo C en Rijnland B) en met name de laatste tegen Rijnland B was wat teleurstellend. Ik was in ieder geval goed gefrustreerd. Maar...............over de hele linie hebben we wederom een super gezellig weekeinde gehad en toen het vrijdagavond op de hele camping al muisstil was, zaten wij nog aan ons laatste biertje of twee.

polo wk2013assen 4

Bier tussen de wedstrijden door? (en niet eentje, nee...)

Perfect weer op zaterdag en eindelijk eens een toernooi waar we niet beide dagen om 8.00u 's ochtends hoefden te spelen. De gebakken eitjes met spek maakte wederom onze trouwe buurvrouw uit Helmond en ze kreeg er sterke koffie voor terug.

polo wk2013assen 2

Was Jules Deelder er ook bij?

Tot hier een kort verslagje van iets dat qua spel alleen maar beter kan worden, maar qua gezelligheid zo moet blijven. En als iemand zich afvraagt waarom een inmiddels top-eskimoteerder dit artikel als zwemmer aan het schrijven is, dan hoef je dat niet vreemd te vinden. Ik vraag het me ook af eigenlijk. Een klein duwtje van een vrouwelijke tegenstandster, terwijl ik al wat uit balans was, bij de lijnen en het doel. Toen ik 2 pogingen had gedaan om te rollen en de peddel tegen iets hards kwam, kreeg ik plots de irreĆ«le gedachte dat ik onder het doel lag en zo reageerde ik als vanouds door naar de mij welbekende lus te grijpen........... 

 

polo wk2013assen 5

Hier hoort een lang verhaal bij....................

polo wk2013assen 6

Appelmoeshoofd houdt van bananen

Terence