Afgelopen zondag was er dan toch een kanopolo toernooitje, hoe kan dat als alle officiƫle toernooien niet doorgaan? Nou je organiseert er zelf eentje! Eva stuurde paar weken geleden een appje of wij zin hadden in toernooitje op de club en wie er zin hadden om te helpen Mirke en ik boden ons aan. Na 3 weken voorbereiden (coronaregels, teams uitnodigen en wedstrijdschema maken) was het dan zover.

1 Veld ligt er klaar voor

Alle voorbereidingen getroffen

 

3 Jureren op anderhalve meter

Professionele jurytafel

Op zondag 20 september was er het mini batavieren toernooi. De teams waren batavieren A en B , waterwolven en Deventer D. De eerste wedstrijden was tussen batavieren A -waterwolven en batavieren B en Deventer D. Waterwolven en deventer D wonnen deze wedstrijden. Dit is voor mij ook de reden tot schrijven ik wordt gebeukt en ga om, helaas zijn mijn heupen en nieuwe polo boot nog niet aan elkaar gewend nou dan maar stukje zwemmen. Het was lekker weer dus zo'n straf was dat ook niet.

2 Actiefoto Batavieren A

Batavieren A in actie

Nou door naar de tweede wedstrijden waterwolven - Deventer D en batavieren A - batavieren B. Deventer D won ook hun tweede wedstrijd en de batavieren speelden tegen elkaar gelijk door een goal van batavieren B in de laatste minuut. Hierna was er een grote lunchpauze en kon iedereen weer even op adem komen voor de laatste wedstrijd in de poule en dus een plaats in de finale of troostfinale.

5 Groepsfoto alle batavieren

Beide Batavieren-teams


De laatste wedstrijden waren batavieren B - waterwolven en Batavieren A - Deventer D. De waterwolven en Deventer D wonnen deze wedstrijd dus de finale was Deventer D - waterwolven en Batavieren A - batavieren B speelden de troostfinale. Deze werd gewonnen door batavier B. De finale om een overheerlijke taart werd gewonnen door Deventer D. Hierna hielpen alle batavieren mee om alles op te ruimen en werd er nog even wat gedronken en daarna ging iedereen weer naar huis. Het was een geslaagde dag met veel gezelligheid en leuke wedstrijden.

4 Deventer met gewonnen appeltaart

De trotse winnaars: Deventer


Lucas