Elk jaar start het toernooi seizoen in Helmond met HIT. Na heel lang rondvragen hadden we voor elke dag 6 of 7 mensen. Ineke, Elke, Sam Nils en Ik varen 3 dagen Abel die kwam zaterdag mee doen Martijn van Deventer deed de zaterdag en zondag mee en Bram zou de maandag komen. Vrijdag avond vertrokken we met zijn zessen naar Helmond, Wij kwamen rond half 9 aan en alle goede plekken op het veld waren al bezet dus wij mochten achter in de modder staan. Zaterdag begonnen we na een slapeloze nacht vanwege wat nachtelijke praktijken van andere teams om half 10 met de eerste wedstrijd tegen MDR 3. Dit was een leuke wedstrijd die wij helaas 3-1 verloren.

polo HIT 2023 1

Na een lange pauze waarin we naar andere wedstrijden hebben gekeken en wat hebben gegeten was het tijd voor de 2de wedstrijd tegen SG Mainz/ Neuberg. Deze wedstrijd verloren we keihard met 1- 9 hier zag ik in dat het niveau van de 2de klasse een stuk hoger lag dan ik gewend was. We hadden nog 1 wedstrijd die dag en die wilde we maar al te graag winnen van Mokka alleen werd deze wedstrijd ook verloren met 8-3 zo gingen wij naar de de onderste 8 in de 2de klasse op de zondag zouden we weer 3 wedstrijden spelen in een nieuwe poule. S avonds hebben we genoten van de pasta pesto en tiramisu van Sam.

polo HIT 2023 2

De 2de dag mochten we om half 11 beginnen tegen Gottinger we begonnen goed aan deze wedstrijd alleen werd er met 6-2 verloren. Na een teambespreking over wat beter kon en ons energie te hebben bijgetankt was het tijd voor de 2de wedstrijd van de dag tegen HWC C na een spannende wedstrijd wonnen we met 6-7. We waren hier erg blij mee en na een goede lunch mochten we om half 7 nog een wedstrijd spelen tegen KKP Men 2 deze wedstrijd werd helaas weer verloren met 8-2. Dit betekende dat wij maandag speelde bij een plek voor bij laatste 4. Die avond zijn we nog lekker uit eten geweest bij een italiaan in Helmond.

polo HIT 2023 3

Op maandag speelde wij s’ochtends vroeg de eerste wedstrijd tegen de Paddel jeugd helaas werd deze wedstrijd onverdiend verloren in extra tijd met 3-2 ondanks dat wij over de hele wedstrijd de meeste kansen hebben gekregen. Zo speelde wij de wedstrijd om niet laatste te worden weer tegen MDR 3. Deze wedstrijd verloren wij helaas weer met 2-4 waardoor wij laatste werden in de 2de klasse. Na alle spullen al te hebben opgeruimd konden wij naar de wedstrijd direct richting huis.

polo HIT 2023 4

Ik vond het een leuk en gezellig toernooi waar we veel hebben geleerd en ik kom volgend jaar zeker weer.

Lucas