Erft 9 december 2001

hoor wie klopt daar kind'ren...

'tis een vaarder zeker die gaat varen zeker en wel zondag weer eens op de Erft

Bataviertje Bataviertje kom ga nou zondag toch eens mee om 8 uur verzamelen en neem je kano mee (want die ligt waarschijnlijk IN HET ZWEMBAD als het een clubboot is!, bij twijfel even de botencommissaris raadplegen)

Dus... wie trekt de (gevulde) schoen aan (behalve Menno, Teun & ondergetekende)?

Ivo

En zo is het uiteindelijk gekomen dat toch nog zes Batavieren de stoute, met pakjes gevulde, schoenen aangetrokken hebben om de kou op de Erft te trotseren. Naast de reeds gemelde personen besloten ook Cees Verhoef, Nyke en Camiel dat het tijd was om de chocolade van de afgelopen dagen te gaan verteren.

8 uur clubhuis! Tering Tubby! Dat is vroeg, en koud. Met temperaturen net onder nul kleumen we wat af daar bij het clubhuis. Normaal, met een groepje van 6 in twee auto's ben je toch in 10 minuten weg. Deze keer duurt het wat langer; Menno heeft nog geen koffie op; Ivo heeft een koude start; Camiel heeft de arrangement lessen "Boot, peddel, zwemvest, spatzeil en helm in een auto douwen" niet goed gearchiveerd. Haalt een zwemvest op, gaat terug voor een peddel en laat prompt het zwemvest weer achter, dat schiet op zo!

Nu nog wat creatief met peddels en spanband and off we go!

Let vooral op het delicate afbindwerk en de subtiele striping.

Beiden dezelfde Teun, helaas niet in een enkele move.

Camiel had het die dag wel, helemaal los van alle angsten knalt hij overal in, gaat om, probeert die in het zwembad aangeleerde techniek en zie daar, hij komt boven. "YEAAAAHHHH, EEN ESKIMOROL!!!!!!!!!!" schalt er over het Wiesenwehr (zo heet dat walsje). Z'n eerste in wildwater, helemaal uit z'n dak dus!

menno