Algemeen

Er zijn zowel 's zomers als 's winters trainingen op maandag- en woensdagavond. De trainingen vinden plaats op de Spiegelwaal, waar we beschikken over een speelveld met twee doeltjes. Wil je een keer meetrainen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom een keer langs op maandag of woensdag.

polotraining


Trainingstijden

Trainingstijden wisselen nog wel eens. Op dit moment (januari 2020) zijn het:

Dag Tijd Groep
Maandag 19.30-21.00 mixtraining, iedereen die wil
Woensdag 19:00-20:00 jeugd/beginners
Woensdag 20.00-21.30 (half)gevorderden

In overleg met de trainer(s) traint de groep van 19 uur soms langer door met de groep van 20 uur.

Zorg dat je altijd aan het begin van het trainingsblok op het water ligt. Ben je verhinderd, geef dat dan op tijd door aan de trainer. 


Materiaal

De club heeft voor beginnende spelers al het benodigde materiaal (boot, peddel, helm, zwemvest, spatzeil, wetsuits en anoraks) te leen. De meeste actieve spelers kiezen ervoor om (een deel van) hun materiaal zelf aan te schaffen. Na twee jaar betaal je een klein bedrag aan huur wanneer je een clubboot buiten het terrein van de Batavier wilt gebruiken, bijvoorbeeld als je op een toernooi gaat.

De pologroep beschikt over twee doeltjes met belijning en natuurlijk over ballen waar alle spelers gebruik van kunnen maken.


Trainingsbijdrage

Per jaar wordt een bijdrage van €25,- gevraagd. Deze bijdrage wordt gebruikt voor onder meer de aankoop van en het onderhoud aan clubmateriaal (ballen, doeltjes, belijning, clubboten, etc.).


Richt je bij vragen altijd even tot de trainer.