Wie schrijft die blijft en ik die zwom gelukkig ook.

ww branding 20200517 6

Maar ondanks 3 kleine zwempartijtjes was het een fantastische dag aan de Noordzee bij Scheveningen. Het was heerlijk weer, met een matige Westenwind en veel zon. De voorspelde golven waren 40 à 60 cm, de werkelijke echter ruim het dubbele. Nog hoger was misschien wat lastig geworden. Ik werd nu al 1 x gelooped en 2 x achterover geslagen bij het uitvaren. Maar in Scheveningen kun je ook via een mui uitvaren, dus blijft de enige uitdaging om iets beter de golven te pakken.

ww branding 20200517 3

 

ww branding 20200517 4

Carpoolen zat er in deze Corona-periode niet in, maar de aankomst was als vanouds gezellig; Hester en Marcel hadden de koffie klaar en het was een verrekte sterk bakkie. Rustig aan de spullen van de wagens en lekker naar het strand. We waren met een man/vrouw of 8-9 en volgens mij heeft iedereen enorm genoten die dag.

De lunch nadien van en bij de bus van Hester en Marcel voelden echt als een kers op een lekkere taart.

ww branding 20200517 5

Voor mij was het lang geleden dat ik iets had ondernomen met de club buiten kanopolo om en dit smaakt naar meer! Met kanopolo ga ik vrijwel niet meer om en de enige reflex die mijn brein heeft kunnen vasthouden, is die van het spatzeil trekken. Einstein zei het volgens mij al eens; er zijn 2 relativiteitstheorieën, die van de snelheid en die onder water………..

Terence

ww branding 20200517 1