Artikel |
15 pers. |
20 pers. |
25 pers. |
30 pers. |
Eenheid |
brood (wit, bruin of tarwe) |
16 |
18 |
20 |
22 |
stuks |
(karne)melk |
12 |
16 |
20 |
24 |
liter |
roggebrood |
3 |
4 |
4 |
5 |
pak |
koek |
3 |
4 |
4 |
5 |
pak |
kaas |
1,5 |
2 |
2,4 |
2,8 |
kilo |
vleeswaren |
1,8 |
2,4 |
2,8 |
3,2 |
kilo |
eieren |
20 |
30 |
35 |
45 |
stuks |
boter,margarine |
6 |
8 |
8 |
8 |
pond |
jam, pindakaas, sandwichspread |
3 |
4 |
4 |
4 |
pot |
thee |
1 |
1 |
2 |
2 |
pak zakjes |
koffie |
3 |
4 |
5 |
6 |
pak |
suiker |
0,5 |
0,5 |
1 |
1 |
kilo |
koffiemelk |
1,5 |
2 |
2,5 |
3 |
liter |
zout |
1 |
1 |
2 |
2 |
busje |
soep |
6 |
8 |
10 |
12 |
liter |
aardappelen |
7,5 |
10 |
12,5 |
15 |
kilo |
rijst |
3 |
4 |
5 |
6 |
kilo |
groente |
3,75 |
5 |
6,25 |
7,5 |
kilo |
vlees |
1,5 |
2 |
2,5 |
3 |
kilo |
yoghurt, vla |
3 |
4 |
5 |
6 |
liter |
fruit |
30 |
40 |
50 |
60 |
stuks |
|
|
|
|
|
|
bier |
4 |
5 |
5 |
6 |
krat |
wijn |
8 |
10 |
13 |
15 |
fles |
frisdrank, sappen |
8 |
10 |
13 |
15 |
liter |
hapjes |
ca. 1 |
ca. 1,3 |
ca. 1,6 |
ca. 2 |
kilo |
|
Hoeveelheden per dag (ontbijt, lunch, diner, avond) |
Hans Platenburg