Uitgangspunten zijn:
-
Deelnemers 35/40 personen.
-
6 dagen ontbijt & lunch
-
4 maaltijden 3 keer uit eten.
Algemene informatie voor deelnemers
Meenemen individueel na overleg met hele groep op woensdag (27 snijplanken, afwasbakken, keukenmessen en Jerrycans is wat overdreven):
-
Snijplank
-
Keuken messen
-
Afwasbak ( om salades snijspul in te doen)
-
Jerrycan als je die hebt
-
Filterhouder met tuit ( voor in de thermoskan)
Meenemen individueel:
-
Thermosfles (onbreekbaar)
-
Theedoek
-
Stoel
-
Bord/bestek/mok
-
W.C. papier (word niet groot ingekocht)
-
Extra voedsel voor lunch zoals: zakjes soep, zoetigheid
-
EHBO spullen
-
Zonnebrandcreme
-
Touw voor drooglijn kanospullen
-
Slaap/kampeerspullen tent e.d.
Inkooplijst vanuit nederland:
Ontbijt/ lunch zondag:
-
Hagelslag 10x
-
Bruine broden 12x Bestellen.
-
Margarine 15x
-
Pindakaas 10x
-
Jam 6x
-
Ontbijtkoek 10x
-
Koffiemelkpoeder 2x groot
-
Suiker 3x klontjes
-
Pakjes drinken 40x 2
-
Koffie 14x
-
Thee 4x
-
Boterhamzakjes 10x
-
Keukenrol 6x
-
Filterzakjes No. 4? 2x
Algemeen:
-
Keukendoekjes 1 pak
-
Vuilniszakken 1x
-
Zout, Peper, Kerrie, Curry, Ketjap, Vleesbouillon, Komijn, Chilimix 8x zakje.
Inkopen per maaltijd in Frankrijk
Chili Con Carne (zondag):
-
Bruine bonen 15 blikken
-
Gehakt 80gram pp/ spekjes totaal 3.5kg
-
Paprika 15x
-
Uien 20x groot
-
Ananas blikken 7x liter
-
(Chilimix is al gekocht)
-
Aardappelen 35 (snijden in blokjes)
-
Tomaten in blik 10 x liter/ evt. vers + puree
-
Salade naar eigen inzicht ( komkommers)
-
Appelmoes 9x
Tomatenkebab (maandag) Let op vlees moet ' s morgens al in de marinade!
zie lijst aangepast aan 35/40 pers.
Macaroni (dinsdag):
zie lijst spagetti aangepast + salade naar eigen inzicht
Kippenstaay + Paul's stoofpotje (donderdag)
-
salade naar eigen inzicht
-
Kippen
-
Paul ingredienten
-
Algemeen toetjes variabel