Training 20060823

Woensdagavond traning bij de Batavier, om half acht is het al een drukte van jawelste. De ladies van MAG7 sluiten vandaag hun eerste rafting tijdperk af, ze zijn Nederlands kampioen gewoorden en er zijn duizenden euro's opgehaald voor de Stichting KiKa. Vanavond wordt dat bedrag overgedragen aan KiKa en daarmee is het eerste MAG7-era afgesloten.

Maarten traint al vanaf 7 uur de jeugd op het kanaal, de vijver vertoont nog teveel blauwtong waardoor het kanaal als uitwijk gebruikt moet worden.

Deze keer dus geen stokken over het water maar ballonnen op het wateroppervlak als slalompoortje. Het maakt allemaal niet zoveel uit, Maarten weet iedereen voldoende uit te dagen en grenzen worden verlegd.

Parallel aan dit jeugdig spektakel wordt er druk gepoogd de hoofdprijs van de batavieren zomerchallenge te bereiken, in een wankele vlakwater wedstrijd C1 het kanaal op en neer. 24 gedeeld door 4 is 6, daar is Cees, de eerste die het traject volbracht niet blij mee. Op 6 pijpjes kun je niet staan, laat staan leven...

Pauline, Paul, Menno, Coen en Stefan doen vergeefse pogingen maar Chris H├Ągele en Maarten Holdrinet voltooien de tocht en mogen met Saskia en Cees het krat gaan leegmaken. Er rest nog ons nog 1 woensdagavond om de alcoholconsumptie van deze batavieren aan banden te leggen. 1 september is de sluitingsdatum.

Dwars door dit alles heen wordt er druk gerodeoot, gaat Coen in relatie therapie:

nn doen de slalomvaarders wedstrijdje met elkaar en de passerende scheepvaart.

Het is beregezellig op de woensdagavond, komt allen!

cu, Menno