voor 15 batavieren:

Spaghetti alla Carbonara (Spaghetti met eieren en spek)

Benodigdheden

Per person ca.

 

Aantal personen:

15 

Knoflook

0,25

teentje

3,75

teentje

Zout

1

naar smaak

15

naar smaak

Peper (zwart)

1

naar smaak

15

naar smaak

Bakbacon

62,5

gram

937,5

gram

Geraspte parmezaanse en/of pecorino kaas

22,5

gram

337,5

gram

Eieren

1,333

stuk

19,995

stuk

Spaghetti

125,0

gram

1875

gram

  • De benodigheden inkopen!
  • De bakbaco op een matig vuur bakken.
  • Knoflook (kleingesnipperd) in bij de bakon doen en mee fruiten.
  • De pasta al dente koken.
  • De eieren met de kaas tot een massa roeren en met zout en peper op smaak brengen!
  • De pasta bij de bacon in de pan doen.
  • De eieren met de kaas met de pasta in de pan bakken.

Martin Brussau